lauantai 21. tammikuuta 2012

Varaukset ja hääpuku

Nyt olemme päässeet siihen pisteeseen, että olemme varanneet kirkon 9.6 ja vaihtaneet alustavan varauksemme  juhlaravintola Patakukossa kyseiselle päivälle. Jeij! :) Enään pitää siis tosiaan päästä tsekkaamaan tuo tila vielä luonnossa ja sitten suunnitella ruoka.

Eilen selailin nettiä ja etsiskelin hääpukuliikkeitä. Löysin edullisen ja hyvän kaupan, Suomen pukuvuokraamon, mutta toimitukset ovat aivan järjettömän pitkiä meidän aikatauluun = 4-5kk. En siis aio maksaa puvustani tonnia (rahat ei riitä), vaan suunnitelmana olisi max. 600e pärjätä. Olen myös miettinyt, jos muokkaisi äitini vanhaa hääpukua. Se olisi minusta liikuttava idea ja äitini oli hyvin otettu, kun kerroin suunnitelmistani. Ongelmaksi nyt vain ilmeni se, että hän ei muista, onko se tallessa vai laittoiko hän sen kiertoon. Onneksi muutamme nyt tässä ensi vkl, niin päästään etsimään löytyykö se jostain varastojen kätköstä.

Jos saan siitä pohjan puvulleni, ajattelin viedä sen tänne muokattavaksi Pukupalvelu Festar. Pitkien foorumien yhteenvetona hän on erittäin ammattitaitoinen, mukava, edullinen ja nopea. Eli juuri passeli! :) Kannattaa siis tutustua sivuun ja hintoihin, jos omassa puvussa on jotain muokattavaa, ja pääsee sen tuomaan Helsinkiin. Nyt vaan kädet ristiin, että äidin puku löytyy! Muuten en tiedä, että mistä seuraavaksi lähteä etsimään. Luultavasti alennusrekkejä möyrimään ^^.

Luvassa postaus hääpuvuista, jos rupean niitä sitten etsimään. Näin sanallisesti voin sanoa sen, että haluan suht. kapeahelmaisen ja pienehkön laahuksen. Yläosa olisi koristeltua joko ompeleilla tai helmillä. Korostaisi kapeaa vyötäröä tai sitten lantiota. Lisäksi lapaluihin ulottuva huntu. :) Ainiin, ja pitsi on myös ihana materiaali puvussa! :) ja korsettisidonta takana.. ja ja... :D

5 kommenttia:

 1. Kyllä 600 euron budjetilla löytyy hääpukuja tosi monesta liikkeestä. Oma budjettini oli samanverran ja löysin pukuni Morsiusgallerian alennusmyynneistä 539 eurolla (normihinta 1400e) :D

  Mutta tosi ihana idea muokata hääpuku äitisi vanhasta hääpuvusta! :) Myös mun äitini puku on vielä tallessa ja mummuni ehdottikin jos siitä oltaisiin muokattu mulle puku, mutta ei siitä olisi tullut yhtään mitään. Nätti puku se on, mutta ei ihan tätä aikakautta eikä oikein sopinut mulle mitenkään. Materiaalit ja kaikki oli väärää joten helpommalla päästiin, kun ostettiin kokonaan uusi puku. :D

  VastaaPoista
 2. Niin ja kiva juttu että saitte kirkon ja juhlapaikan varattua! :) Nyt meistä ei vain tullut hääpäiväkaimoja ;D

  VastaaPoista
 3. Kävin katsomassa ton Morsiusgallerian nettisivuja, ja siellä olikin ihan normaalihintaisenakin paljon n.600e pukuja jotka joltain muulta näyttikin kuin perus puvulta.! :) Sinne pitääkin sitten suunnata jos tarvitsee.

  VastaaPoista
 4. Minä aion tilata hääpuvun kätevästi internetistä briteistä.. http://wedding.tidebuy.com/Wedding-Dresses-75/ sivuilla on erittäin edullisia pukuja. Serkkutyttö tilasi sieltä joulun alla vanhojentanssipuvun, joka on hänen mukaansa täydellinen. Hintaa puvulle tuli 75 euroa, toimitusaika 2 viikkoa, eikä toimituskuluja silloin tarvinnut maksaa ollenkaan.. Kannattaa tsekkailla pukuja sieltäkin.. :)

  VastaaPoista
 5. Oho! Kiitos ideasta Rotella, käyn heti katsastamassa paikan :)

  VastaaPoista