maanantai 16. tammikuuta 2012

Odottavan aika on pitkä

Nyt on jännät päivät käsillä. Olemme olleet yhteyksissä niin pitopalveluihin, kuin juhlatiloihin. Olimme jo suht varmoja siitä, että saamme juhlapaikan varatuksi 9.6, koska nettisivuilla päivämäärä on vielä vapaa viikonloppu. Yritimme aamulla soittaa paikkaan, mutta puhelu meni vastaajaan. Töistä tultuani, pitopalvelusta ilmoitettiin, että 9.6 on vapaa ja sopii heille. Saimme heidän tarjouksensa sähköpostiin, ja ihastuin siihen. Juuri sellaisia ruokia, josta haaveilin, ja vieläpä juuri meidän budjettiin sopien!

Noh, tästä innostuneena A soitti uudelleen miettimäämme juhlapaikkaan, josta sitten ilmoitettiinkin, että kyseinen päivä, 9.6, on juuri varattu alustavasti. Voi jukra kun ärsyttää! Ja kun ehdinkin jo huokaista helpotuksesta, että järjestyipä asiat vihdoinkin... Noh, jos alustavan varauksen tehnyt pariskunta ei paikkaa halua, saamme sen.

Päivämäärät tuntuu olevan vaikea sumplia. Aina on viive joissain yhteydenotoissa, ja jotakin tietoa täytyy odottaa. Noh, löysin uuden vaihtoehdon juhlapaikaksi, ja toivon, että se olisi vielä alkukesästä vapaa! Muuten taitaa sittenkin kesähäät siirtyä syyshäiksi.. :) Tälläistä jossittelua tämä nyt sitte on perjantaihin asti! Ellei juhlapaikka nro 2 ilmene huomenna vapaaksi.

Asioitahan mutkistaa vieläpä A:n vanhempien pääsy häihin. Tuo 9.6 on jo hänen lomiensa ulkopuolella, jolloin hän joutuu järjestelemään työvuorojaan uudestaan. (Senkin onnistumisen hän osaa vasta kertoa tällä viikolla, joten sieltä yksi odottelun aihe lisää. Olisihan se nääs kiva saada sulhasen äiti paikalle.) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti