tiistai 10. tammikuuta 2012

Kirkko näyttää vihreää

Tänään A sai aikaiseksi soitettua kirkkoon, josta löytyi kesä-syyskuun joka viikonlopulle vähintään kaksi vihkimisaikaa. Tämä oliki hieman yllätys, sillä kyseinen kirkko on ollut suosittu. Emme vielä varanneet mitään, koska kyseisen kirkon saamisesta tuskin tulee ongelmaa.

Kirkko sijaitsee Haapajärvellä Kirkkonummella. Ulkoapäin punainen ja puinen kirkko miellytti heti silmääni. Sisältä se on idyllinen ja kotoisa. Paljon värejä ja yksityiskohtia. Mielestäni mennyt aika saa näkyä selkeästi kirkossa.

Suurin ongelma tuleekin varmaan olemaan juhlapaikan saaminen. Yritimme soittaa ykkösvaihtoehtoon, mutta puhelu ohjautui vastaajaan. Kakkospaikassa kaikki vkl varattu, paitsi syyskuun viimeinen vkl. Sielä olisi siis mahdollisuus vielä syyshäille, mutta kesähäät ovat kyllä alkaneet vetää puoleensa.

Viikkohäät olisi tietenkin yksi mahdollisuus, mutta silloin osa vieraista luultavasti karsiutuisi pois. Yritetään nyt ainakin alkuunsa saada yhteys ykkösvaihtoehtoon ja saada varattua kesävkl! Voi kuinpa meidä onnistaisi :)

Mutta näin lopputiivistykseksi sanottakoon, että häät ne todella tulevat vuonna 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti