perjantai 6. tammikuuta 2012

Nyt tapahtuu

Vihdoin olen saanut hääprojektia liikkeelle! Nyt se tulee todella tapahtumaan, jos puitteet vaan antavat periksi.

Homma eteni niin, että puhuin turhautuneesti sulhaseni kanssa tulevaisuudesta ja sen eteen tehtävistä järjestelyistä. Päätimme, että asialle on alettava tekemään jotain, jos aiomme vuoden sisällä häät järjestää. Ehkä on jo liian myöhäistä tälle vuodelle, mutta yritetään.

Jännitin asian kertomista vanhemmilleni, vaikka tiesin heidän odottavan kyseistä uutista. Olen pian 20-vuotias ja asun kotona vanhempieni kanssa. Valmistuin viime keväänä lukiosta, ja olen viimeisen vuoden käynyt töissä ja kerännyt rahaa. Sulhaseni A opiskelee yliopistossa, ja käy samalla töissä. Hieman erikoisen tilanteestamme tekee sen, että haluamme yhteisen asunnon vasta, kun olemme naimisissa (kuitenkin joustavasti, joten voimme ottaa asunnon kuukauden pari aikasemminkin.)

No mutta kumminkin, tällä viikolla "nostin kissan pöydälle" ja juttelin avoimesti vanhempieni kanssa tulevaisuudesta. Minne aion opiskelemaan, minne muutamme ja milloin menemme naimisiin. He olivat onnellisia ja kuten arvelin, osasivat odottaa uutista. Olemmehan menneet A:n kanssa kihloihin viime kesänä ja seurustelleet nyt 4 ja puoli vuotta.

Katsoimme äitini kanssa eräänä yönä pitkälle yöhön erilaisia juhlapaikkoja ja kirkkoja. Mieleiset ovat löytyneet, ja enään pitäisi vain saada soitettua paikkoihin ja kysyttyä onko tilaa. Aluksi yritämme saada kesän aikaan, kuten esim elokuuhun, mutta syyskuu käy myös. Muuten siirrämme häitä luultavasti talvihäiksi, jolloin juhlapaikka menee kyllä vaihtoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti