maanantai 9. tammikuuta 2012

Suunnittelun iloa

Päivät ovat kuluneet aika pitkälti häiden suunnittelussa. Aina vaan ajaudun surffaamaan hääsivustoja, vaikka alkuperäinen tarkoitus olisikin vain tarkistaa sääennusteet. No, eipä se haittaa, häiden järjestelyhän on ihanaa! Naimisiin.info -sivusto kattaa hyvin kaikki häiden osa-alueet. Siellä kannattaa käydä surffailemassa, jos johonkin tarvitsee apua. 

Huomenna soitellaan kirkot ja juhlapaikat läpi. Ajateltiin ens alkuun vaan tiedustella varausmahdollisuuksista ja hinnoista, mutta eipä sitä tiedä, vaikka saataisi esim. kirkko varattua. Toivotaan, että onni suosii meitä, ja saisimme varattua lempikirkkonu ja erittäin hurmaavan juhlapaikan! Myöhemmin teen oman postauksen, jossa listaan kirkkoja ja paikkoja, joita me mietimme.

Jos olisi joku konkreettinen päivämäärä, olisi helpompi alkaa rakentaa juhlaa sen ympärille. Saisi varattua esimerkiksi valokuvaajan, bändin, hotellin sekä pitopalvelun (ellei ruoka ja tarjoilu kuulu juhlapaikkaan).

Myös asuntohakemus saataisi vetämään. Ajattelimme hakea asuntoa VVO:lta. Jonot meidän paikkakunnalla ovat vain n. 2-4kk, joten sopisi hyvin aikatauluumme. Yllätyin tänään, kun A ilmaisi olevansa kiinnostunut kaupoista, josta löytyy taloustavaroita ja huonekaluja. :D Yleensähän se on ollut niin, että raahaan huokailevaa A:ta perässäni. Taitaa se pesänrakennusvietti puskea esiin miehelläkin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti