keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Osui ja upposi!

Jes jes jes jes!! Nyt onnisti! A soitti tänään aamulla tuohon eilen löytämääni juhlaravintolaan. Siellä oli kuin olikin vapaata sekä 9.6 että 16.6. Paikan pitäjä pyysi meitä katsomaan tilaa ja teimme alustavan varauksen jälkimmäiselle päivälle. :) 2.2 sitten käymme katsastamassa tilan.

Olen kyllä jo nyt sitä mieltä, että on varmasti ihana paikka ja juuri meille luotu! Sopivasti vanhanaikainen, mutta kumminkaan mikään ei repsota vaan on hyvässä kunnossa. Kuvista näkee, että tilaa ei tarvitse koristella muuta kuin kattauksella.

Pakettiin kuuluu siis juhlatila, jonka vuokra oli muistaakseni 650e. Buffetti meidän valitsemilla ruuilla, eli luultavasti painottuu italialaistyyppiseen ruokaan + kalaan. Buffetin hinta per henkilö alustavasti 35-40e/henkilö. Siihen kuuluu myös astiat ja tarjoilijat 3 tuntia. Lisäksi vielä pöytäliinat.

Nyt olen kuitenkin miettinyt, olisiko tuo 9.6 pitänyt sittenkin ottaa. Syynä se, että vihkikirkossa olisi vapaana, luultavasti vieläkin, klo 14 vihkiminen. 16.6 ensimmäinen vapaa aika olisi vasta klo 16. Meille tulee vieraaksi paljon lapsiperheitä, jotka luultavasti lähtevät aikaisemmin ajamaan kotia päin. Jos ruokailu aloitetaan kuudelta ja vieraat lähtevät kahdeksan yhdeksän aikaan, ei oikein aikaa jää heidän osaltaan. :/

Millainen aikataulutus teillä on?


Voisi tosin vielä soittaa Inkoon kirkkoon ja kysyä jos sieltä löytyisi vapaa vihkiaika klo 14. Mutta joka tapauksessa, nyt olen niiin onnellinen!

2 kommenttia:

  1. Meille tulee sitten sama hääpäivä jos valitsette tuon 16.6 ;) Meillä on vihkiminen vasta klo 16, koska aikaisemmat vihkimisajat olivat jo menneet. Hääpäivän aikatauluja emme ole vielä kerenneet edes miettimään, pitäisi varmaan alkaa niitäkin jo hahmottelemaan. :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! :) Saman päivän onnelliset sitten ollaan, jos kirkossa ei ole enää klo 14 vihkimisaikaa tuolle aikasemmalle vklplle.

    VastaaPoista