maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tilannekatsaus

Johan on taas tapahtumaa riittänyt. :) Ensin kaason synttärit ja siitä viikon sisällä omat. Heti perään yhtenä iltana huomattiin, että VVO:n sivuille oli ilmaantunut vapaa kaksio K:nummen keskustasta. Aamulla saatiinkin siitä asuntotarjous ja kävimme katsastamassa huoneiston sunnuntaina. Se on iso (ainakin minusta) 60m2 kokoinen nurkka-asunto ylimmässä kerroksessa. Sisältä oli erittäin puhdas ja hyväkuntoinen. Asuinympäristö on minulle tuttu ja rauhallinen. Vain 700m asemalle/työpaikalleni. Vuokrakaan ei ole päätä huimaava, vaan mahtui mietittyyn budjettiimme.

Pohdiskelun jälkeen se olikin sitten sillä selvä, ja päätimme varata sen. Muutto on toukokuun puolessa välissä eli mahtava ajoitus! :)

Hääsuunnittelut ovat edenneet sen verran, että ollaan ostettu nyt äitini ja siskoni vaatteet hääjuhliin (mekot, kengät ja somisteet). Itse ostin tänään olkaimettomat rintsikat, jotka pitää olla valmiina sunnuntaista häämekon testivedoksen sovitusta varten. Ostin myös muutamia tarroja vieraskirjaan, jotka kiinnitän kirjekuorien päälle.

Kaasojen mekot pitäisi käydä ostamassa sekä ostaa minulle vielä kengät ja laukku. Ollaan myös mietitty, jos hankitaan sittenkin A:lle ihan oma puku. Teetettäisiin juuri hänen mitoilleen sopiva laadukas musta puku. 

Torstaina käydään mittailmassa juhlatilassa pöytien pituuksia, että pääsen ostamaan kaitaliinaa ja oikean määrän vaaseja ja tuikkukippoja. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti