maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hääkampaus

Etsin ja etsin ja etsin ja etsin... Mutta sitten se alkoi selvetä... jonkin verran. Kiharaa nyt ainakin haluan, mutta onko hiukset kokonaan kiinni vai onko osa vapaana? Onko kampaus kuinka huoliteltu, vai onko se "pörröisempi ja vapaampi". Kyllä morsiamella kai pitäisi olla huoliteltua jälkeä, joten useita kuvissa olevia kampauksia tulisi muuttaa sen verran, että hiukset ovat kereämmällä jne.

Tälläinen voisi olla mahdollinen, jos päätä myötäilevät hiukset olisivat kireämmällä ja kiharanutturaosa erottuisi selkeämmin.

Mukava idea. Sopisi hunnun kanssa.

Ehkä liian pörröinen?

Tästä kyllä tykkään! :)

Liian vieraskampaus?

Jos hiukset olisivat vapaammin niin joo, ehkä, mutta ei minun hiuksille.


Onko teillä jo selvillä teidän hääkampaus? Onko tiedossa hyviä sivuja, jossa monipuolisia mutta klassisia ja toteutuskelpoisia kuvia? :)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä on ollut tosi rasittavaa yrittää etsiä sopivia kuvia kampaajalle näytettäväksi. Hyviä nykyaikaisia kuvia on kaivettava kiven alta. Onneksi malli on yleisesti ottaen sen verran simppeli, että kampaaja oli heti kärryillä ideasta. Yksityiskohtia täytyy vielä kuitenkin miettiä. Postauksesi eka kuva on kuitenkin jonkin verran sitä mitä haen; toispuoleinen kiharakampaus. :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, selailin ja selailin kuvia läpi ja vain murto-osa tuntui mahdollisilta. Luultavasti vien jonkun kuvan joka on sinne päin ja pyydän kampaajalta ideoita. :)

    VastaaPoista