keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Elämän suunnittelua

Hiphei, on ollut aika hiljaista tämä blogielämä, muttakun ei vaan aika riitä kaikkeen. :/ Töitä teen niin paljon kun vuoroja tarjotaan eli kerään rahaa. Onhan se ihan mukavaa, että tällä hetkellä on kaikki asiat ns. kunnossa. Elämä on rutiinia, ja tietää että kaikki pelaa. Tosin tulevaisuus ei näytä niinkään valmiilta.

Yritämme metsästää meitä tyydyttävää asuntoa. Olemme onneksi VVO:lla ensimmäisinä, muttakun ei niitä asuntoja yhtäkkiä olekaan vapautunut. Kyllä huhtikuun alussa oli vielä valinnanvaraa sopivista kaksioista, mutta ei nyt toukokuulle.. :S Hmph.. Toivottavasti asiat järjestyisi ja saataisi oma asunto pian häiden jälkeen. :) Onhan tietysti villit markkinat, mutta niissä useissa on enemmän rajotteita ja kuluja kuin esim. VVO:n asunnoissa. (ei lemmikkejä, laaja kotivakuutus, oma sähkösopimus, väh. vuoden sopimus jne) 


Häiden järjestely tosin on hyvässä mallissa. Hääpuvun testivedoksen sovitus on 22.4 - jännittääääää!! :) Ihanaa kun saa juuri sellaisen puvun kun on toivonut! Eli pukuni tehdään tämän perusteella
Kutsut laitoimme tänään postiin. Yhteensä kutsuja lähti 23. Vieraat ovat vain lähisukulaiset, kummit ja parhaimmat ystävät. (52 aikuista ja 12 lasta) Sitten vaan odottelemaan vastauksia :)

2 kommenttia: