maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kattausteema

Kaikki kuvat otettu täältä , eli Decora House verkkokauppasivuilta.

Pöytiin alle tulee kaikkiin valkoinen kangasliina. Sen päälle olen alunperin ajatellut limeä organza-kaitaliinaa, mutta nykyään värimieltymykseni on vaihtunut kultaisen suuntaan. Siispä tämä on organza kaitaliinoista yksi ehdokas

Hinta 24e/25m

Toiseksi vaihtoehdoksi olen löytänyt tälläistä kaitaliinaa. Se on harsomaista ja mielestäni siinä voisi olla vähän enemmän ideaa kuin pelkässä organzakankaassa. Tietenkin se nyt vaan on loppu varastosta. :s Pitää laittaa kysely, että onko sitä varastoa mahdollista täyttää tarpeeksi ajoissa ennen häitä. ^^

Hinta 14e/10mPöytiä en halua koristella liikaa, mutta mietin, olisiko mukava pöydällä olla kuitenkin muutakin kuin kynttilät ja kukat. Katselin kaiken maailman sydänkoristeita jne, mutta haluan yksinkertaista ja pientä.

1000kpl/14,90e
3x1000kpl/9,90e per 1000kpl


1000kpl/10,90e

Tämä on nyt soussut lempparikseni. Hopeataustalla olevat kirkkaat timantit. Niin yksinkertaiset ja tyylikkäät, mutta kuitenkin jollain tapaa omaperäiset.

1000kpl/15,90e

Lautasliinat ovat valkoiset ja kankaiset. Itse väriväriä tuon pöytiin kukkien kautta. Niitä en olekaan vielä päättänyt, mutta aikaisemmin olen postausta niistä laittanut.

Tuikkukipot ovat luultavasti jotku perus lasiset ikeasta. Jos oikein innostun, toteutan haaveeni kelluvista kynttilöistä. Ehkäpä laitan yhden sellaisen jokaiseen pöytään. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti