maanantai 13. helmikuuta 2012

Vihkisormus löytyi!!

Lauantaina kävelimme paikallista ostoskeskusta pitkin. Olimme lukeneet lehdestä, että siellä tulisi olemaan häämessut. Emme A:n kanssa löytäneet kuitenkaan mitään, kunnes saavuimme korukaupan eteen. Siellä sainkin sitten heti tassut täyteen erilaisia alennuskuponkeja ja esitteitä.

Sitten itse korukaupan myyjä kertoi vihkisormusten olevan -20% messupäivänä. Oikein mukava myyjä esitteli sormuksia, jotka olivat kriteerieni mukaisia. Ja sieltä se löytyi.. Ensimmäinen sormus jota koitin, oli se paras. Juuri se millainen minulla oli mielessä. Ohut, yksinkertainen, mutta kimalteleva. Saman sarjan sormuksia oli kahta erilaista mallia. Toisessa hieman pienempi timanttirivistö, ja toisessa suurempi. Valitsin sitten suuremman rivistön, joka sopi kuin valettu kihlani kanssa! Ehkä jotku miettivät, että hölmö kun ensimmäisestä putiikista heti meni ostamaan. Mutta! Se vain oli se, täydellinen! Odotan sen valmistumista innolla.

Kaupanpäällisiksi saimme kaks shamppanjalasia, joissa on meidän kaiverruset. Saman kaiverruksen laitoin päivämäärän kera sormukseen. :) Myös muranon lasinen sydänavaimenperä tuli extrana, jonka aion laittaa tulevan kotimme avaimenperäksi.

Näin myös ex-työnantaja kukkakauppiaani, jonka kanssa juttelimme kukista. Sovimme, että hän tulee juhlapaikalle joskus kanssamme, ja mietimme tarkemmin minne juhlapaikka tarvitsee kukkia. Hän kuitenkin tuntee minut hyvin ja tietää makuni! :)

Samalla hän ehdotti erittäin mielenkiintoista asiaa. Hänen sukulaistyttönsä on ompelija, jonka kautta voisin saada hääpukuni opinnäytetyönä. :) Hän on kuulemma lahjakas ja menossa töihin erääseen erittäin tunnetun hääpukusuunnittelijan myymälään! Tarkan tiedon saan maaliskuussa siitä onnistuuko asia. Se saattaa olla himan liian myöhäinen ajankohta, mutta mahdollinen. :) Pidän kuitenkin silmät auki eri pukuliikkeissä ja etsin unelmien pukuani <3 :)

Mitähän muuta uutta.. hmm.. Valokuvaajille on tosiaan lähetetty tarjouspyynnöt ja saatu vastauksia. Näinä päivinä valitsen parhaimman. Tarjoukset ovat olleet 580e-730e välillä pyynnölle: vihki+potretit miljöössä+3h juhlakuvausta. Miellyttävin tarjois tällä hetkellä 690e, mutta hieman liian kallis. Yritämme muokata hieman kuvapakettia jos hintaa saataisi alas. :)

Parhaan ystäväni ja kaasoni kanssa ollaan myös sovittu shoppailu/suunnittelupäiviä. Kaikki siis etenee hyvällä mallilla. Olen tyytyväinen. :)

Mutta mitäs teille? Onko edelleenkään postausehdotuksia? :)

3 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Joskus suunnitelmat etenevät harppauksin eteenpäin. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea sormuksesta. Kävin itsekin eilen katsomassa moisia komistuksia sairaslomani kunniaksi:) Missä kirkossa olette menossa naimisiin? Aiotteko järjestää kuljetuksen juhlapaikalle, eikös se siis ole Kirkkonummella?

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Kirkkomme on Haapajärven kirkko (Kirkkonummen Veikkolassa eli kunnan rajamailla) ja juhlatila sijaitsee on enempi keskustassa. Kuljetus hoituu kaikkien omilla autoilla, joilla vieraat tulevat muutenkin omilta paikkakunniltaan. :) Ajomatka on n. 20min.

    VastaaPoista