maanantai 27. helmikuuta 2012

Unelmien buffet

Tänään kävimme juhlapaikassamme puhumassa buffetpöydän tarjoilusta. Kaikki ehdottamamme kävivät ja kokki oli kiinnostuneelta kokonaisuudesta. Hänen ammatitaidollaan ja ideoillaan saamme myös ruokien kattauksesta upean! Tässä suunnittelemamme ruokalista. Toivottavasti sieltä ei puutu mitään, kun  näin ulkomuistista nyt kirjoittelen. Á-hinnaksi arvioitiin n. 30-35e.

Tapaspöytä/Alkuruoka

Oliiveja
Salameja
Artisokan sydämiä
Jättikatkaravun pyrsöjä chilimarinadissa
Grillattuja herkkusieniä tuorejuustolla ja parmankinkulla
Melonia parmankinkkuun käärittynä

Savulohihyydyke
Graavilohi ja uudet perunat
Aioli-dippi

Juustopöytä

4 erilaista juustoa
(valkohome-, sinihome- ja punakittijuusto)

Valitus-keksejä
Patonkia
Viinirypäleitä ja viikunoita
Taateleita

Salaatit

Mozzarellasalaatti
Fetasalaatti

Krutonkeja
Sinappi- ja valkospulikastike

Pääruoka

Aji molido - kana
Empanadas
Kana-couscous-salaatti ja chilikastike
Lihapullat (lapsille)

Lisukkeena:
Riisi, uudet perunat ja perunamuusi

Jälkiruoka

Pannacotta ja syötävät kukat
Hedelmäsalaatti mansikoilla
Suklaarouhe- ja tiikerikakku
Pulla ja pikkuleivät
Hääkakku

Kahvi/tee

Juomat

Vichy, vesi, kotikalja, Pepsi max, Coca-cola, maito
Punaviini, valkoviini ja kuohuviini (->onnittelumajoissa)

Lisäksi teemme vielä karkkibuffetin, josta vieraat saavat ottaa mukaansa hääkarkit. :) Mutta miltäs teistä kuulostaa? Teemana meillä on siis Välimeri ja Italia. Kaksi ensimmäistä pääruokaa tulee Argentiinasta, jossa isoäitini on syntynyt. Hänelle varmasti merkitsee paljon se, että valitimme nämä sukuruuat myös häihimme. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti