keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Lopullinen päätös

Eli nyt sitten ollaan toivottavasti saatu tehtyä lopullinen päätös juhlapaikasta, ja se on Patakukko. Ruoka tehdään aivan meidän toiveiden mukaan ja juhlatila on uskomattoman kaunis eikä tarvitse juuri mitään koristelua. :)


Juhlatila sisältä..


... ja ulkoa. :) Mitäs pidätte?

Kuvat on otettu heidän omalta kotisivulta, eli täältä.


Eli eli, suurin kysymysmerkkini tässä juhlatilassa raukesi, kun saatiin selvyys siitä, millainen buffetti on mahdollista valmistaa. Eli juhlatila ja catering ovat sidoksissa toisiinsa, ja tämä kyseinen henkilö oli aivan innoissaan meidän ehdottamasta buffetmenusta. Siitä tulee varmasti hieno ja maittava! Laitan tännekkin sitten esille ruokalistan, kunhan räätälöimme sen valmiiksi.

Olen myös kuolaillut eri häämatkojen perään. :s Ehkä pitäisikin lähteä jonnekkin vähän kauemmas kuin Suomi/Pohjoismaat. Jokin rantaloma Euroopassa, 4vrk-viikko.. Ai että.. :) Pitää etsiskellä lisää.

Onko teillä vinkkejä hyvistä matkakohteista tai hotelleista?

7 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Meidän juhlapaikkavalintaan vaikutti myös se, ettei koristelua tarvitse niin hirveästi tehdä, vaan paikka on jo valmiiksi kiva. :)

  VastaaPoista
 2. Todella nätti juhlapaikka! :)

  VastaaPoista
 3. Jep, ihan hirmu tunnelmallinen oli tila kun käytiin katsomassa. Sopii erinomaisesti meidän Italiateemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallinen juhlapaikka! Muistuttaa aika paljon meidän tulevaa juhlapaikkaamme, Kankaisten juhlatilaa Hämeenlinnassa. Tykkään kovasti tuollaisesta rustiikkisesta fiiliksestä, mitä mm. nuo pienet punatiilen ripaukset tuovat! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pipanuk. Kävin heti bongaamassa teidän juhlatilan ja aivan upealta näyttää! :) On tosiaan samanlaisia keskenään. Vaikka juhlatila on sekä meillä että teillä kahdessa tasossa, ei ruokapöydät mielestäni ole liian erillään toisistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ollenkaan, ja kaksi tasoa tuo tilaan muutenkin tunnelmaa, ja vähentää sellaista liian "salimaista" fiilistä.

   Poista
 6. Totta. Meillä alataso toimii myös yhdessä kulmassa lasten nurkkauksena, joten lapsiperheet voivat halutessaan myös ruokailla samalla tasolla. Silloin ei vanhempienkaan tarvitse rampata eri huoneissa vahtimassa lapsia. Lapset ovat kuitenkin lähellä molempien sukujen sydäntä, eli yksi tila käy meille kaikille hyvin. :)

  VastaaPoista