keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Valokuvaaja

Ollaan siis tosiaan lähetelty tarjouspyyntöjä varmaan.. 10:lle valokuvaajalle. Todella monet olivat vielä vapaana 9.6 ja hinnat vaihtelivat 720e-580e. Olimme jo varaamassa tarjousta, joka olisi maksanut 690e, kun tänään spostiin kilahti vielä yksi tarjous, jonka olin vallan unohtanut.

Ja sieltä se oikea tuli! Tarjous: koko paketin hinta 500e sisältäen vihkiminen + hääpotretit miljöössä + 3h juhlakuvausta. Kuvaaja oli lähettänyt erittäin miellyttävän viestin, jossa kertoi itsestään ja käytännöistään. Myös kuvat miellytivät todella paljon, joten se oli sitten varma!

Ollaan siis päästy taas yksi tärkeä asia eteenpäin, mutta ei siinä kaikki. :D

Töissä ollessani kassalleni tuli tää kyseinen ex-työnantajani (S). Hän oli puhunut sukulaisensa kanssa, ja tyttö oli ollut erittäin innoissaan pukunu teosta. Hän tulee siis ottamaan minuun yhteyttä lähiaikoina. Vielä mietin tätä hintaa mikä tästä tulee, mutta S antoi vaikuttaa, että opinnäytetyönä puku pysyisi halpana.

Jeej, asiat sujuu niin mallikkaasti. :) Jopa kutsukortteja olemme katselleet ja tilaamme ne näinä päivinä. Löysin nääs jonkun hääblogin kautta erittäin hyvän linkin! En vain muista kenen blogin :s  Mutta joka tapauksessa, käykää ihmeessä katsomassa, jos mietitte kortteja, menupohjia tai paikkakortteja. Kaikki saa nyt samaan teemaan ja nyt vieläpä puoleen hintaan. :) Visaprintin verkkokauppa

Olisikohan muuta,, hmm... Muuten elämä menee ihan hyvin. Sain töissä "ylennyksenkin, jos sitä sellaiseksi voi sanoa. Pääsin siis kassalta infopisteeseen ja lisäksi vastuulleni mainosten vaihto katonrajaan sekä lehdet. :D No, huomenna taas aikaisin töihin, mutta pääseepä sitten myös aikaisin kotiin.

1 kommentti: