tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vieraskirja

Nyt pitääkin sitten alkaa jo suunnittelemaan näitä häiden "oheistuotteita", jotta paketti on kokonainen ja toimiva. :) Ensimmäisenä mietintään pääsee vieraskirja. Se tulee varmasti olemaan yksi suurimmista konkreettisista muistoista siltä suurelta päivältä. Siksi haluankin panostaa siihen, ja keksiä jotain erikoisempaa kuin pelkkä kirja tyhjillä sivuilla.

Minä ja kaasoni T olemmekin kyllä ottaneet varaslähdön ja ostaneet pohjaksi kierrekirjan. Kierteillä sen takia, että väliin mahtuu enemmän kuin nidottuun ilman, että se sitten könöttää koko ajan auki. Kirjan kannen koristelemme luultavasti nauhalla ja ehkäpä hääkuvallamme. :)

Kuva Suomalaisen Kirjakaupan sivulta


Suomalaisesta kirjakaupasta ostimme tämänlaisen skräppialbumin (n.10-15e), mutta leveämpänä ja matalampana mallina. Päällinen on kullanhohtavaa kovaa pahvia ja sisäsivut paksua paperia. Eli kaikin puolin hyvä alusta projektiimme. Lisäksi ostimme kolmea eri helmiäisen värejä olevia kirjekuoria (1,95e 10kpl). Kuoria ajattelimme vielä koristella joillain pienillä helmillä tai muilla vastaavilla pikkukoristeilla, jota menemme etsimään Info kirjakaupasta ja Tiimarista. Vaikka kuoret ovat suht pieniä, niitä ei kahta yhdelle sivulle mahdu. Ajattelimmekin asettaa yhdelle sivulle kirjekuoren, jonka sisällä olevaan paperiin vieras voi kirjoittaa yhden muiston, tervehdyksen tai onnittelun. Sivulle jääneeseen tilaan kirjoitetaan nimet tai kukin taiteilkoon sivunsa niinkuin haluaa. :)


Keräsin netistä aikoinaan ideoita vieraskirjaan ja jaan ne nyt teille inspiraationa. :)

Tämä kirja on ollut alkuinnoittajana meidän vieraskirjassa. Lisäsimme siihen vaan hieman väriä sekä isommat kirjekuoret. Yhtenä ideana olen nähnt myös puhelinluettelom, johon kaikki vieraat lisäävät tietonsa. Paperilaput, jotka laitetaan pyykkipojalla kiinni naruun jne.Alusta nimille voi olla melkeempä mikä vain. Olen nähnyt juuri lautasen, vaasin,
 puukiekon, tyynyliinan, tilkkutäkin, kellon, peilin jne.


Tämä oli myös yksi vahva ehdokas meidän vierarkirjaksemme, mutta päätimme kuitenkin haluavamme mielummin myös viestit vierailta kuin pelkät nimet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti