sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Mitä miehelle?

Koko tämä häähomma on tainnut lähinnä pyöriä minun ja itse häätilaisuuden ympärillä. Mutta entäs tämä minun ihana sulho? Pitäähän hänenkin tuntea itsensä yhtä tärkeäksi kuin minäkin. :) Siispä ajattelin koota hänelle vaihtoehtoja, joista hän sai itse valita miellyttävimmän. Oli mies niin otettu, kun olin koko päivän tonkinut tietoja ja kauppoja vain hänen takiaan. ;)

Puvun suhteen hän halusi ehdottomasti jotain muuta kuin perus tumman puvun. A päätyikin valitsemaan shaketin, joka mielestäni tuleekin sopimaan hänelle todella hyvin. :) Onhan se hyvä, että hänen pukunsa erottuu muiden miespuolisten vieraiden vaatetuksesta. Olemme ajatelleet vuokrata A:n puvun Tapiolan Juhlapuvusta, jossa shakettivuokra on 136e.


Vieheeksi A haluaisi kukan, joka löytyy hääkimpustani. Siihen siis vaihtoehtoja voi olla monia. Ruususta hän ei kumminkaan tykännyt, vaan haluaisi jotain erikoisempaa. A ehdotti orkideaa, joka ei olekaan yhtään hullumpi idea. Katseltuani kuvia, saatan hyvin lisätä sen hääkimppuuni! :) Toisena ideana mietimme liljaa, joka on nimittäin hääkakkumme koriselussa.


Väriltään kakkuliljat ovat tällaisia. Yksi lilja kimppuuni, yksi miehen vieheeksi ja yllätyksenä kakussa? :)  Ei poissuljettu. (hääkakusta on uusi postaus, mutta se on jäänyt parin tekstin päähän, koska aloitin sen kirjoittamisen helmikuun puolella, käykää kuitenkin kurkkaamassa jos ette ole huomanneet!)

Lisäksi mies pääsee tietenkin parturiin, sekä aion tehdä hänelle kasvohoitoja ennen häitämme. (minä teen itse, sillä mies lämpeni kovasti hoitoajatukselle, muttei sille, että kävisi ammatilaisella. :D) Lisäksi ostan hänelle omat kalvosinnapit, sillä A aikoo ostaa minulle minun korut.

Ja lisäksi annoin hänelle valtuuden päättää hääyön hotellimme. :) Otamme tavallisen huoneen, mutta ei mistään räkälähotellista. Vahvoilla ovat tällä hetkellä Radission Blu - Espoo sekä GLO Hotel Leppävaara.

Mitähän muuta tulisi huomioida miehen suhteen? Miten te hemmottelette/huomioitte/valtuutatte miestänne häiden aikaan sekä suunnittelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti